Wij regelen graag een
bezichtiging voor u.
Bel 0172-509494 voor meer bijzonderheden. Klik hier voor meer informatie
Plattegrond | Foto's 
Akbük - Summer Breeze 4

De appartementen van Fase IV van het Summer Breeze project in Akbük bij Didim bevinden zich 500 m het strand. Het zijn ruime appartementen op een werkelijk adembenemende locatie. Akbük is een traditioneel vissersdorp met een haven, een beachclub en vele faciliteiten. De supermarkt en de bakker liggen alle op loopafstand van Summer Breeze. Bij de opzet van Summer Breeze is rekening gehouden met veel groenvoorziening in de prachtige tuinen, zwembaden en recreatieruimten. Het project dat beschikt over 4 grote zwembaden, bar/restaurants, een sportcentrum en vele andere faciliteiten ademt ruimte en verkoeling uit.

Summer Breeze IV biedt een keuze uit 2, 3, 4 of 5 slaapkamer appartementen en duplex (twee verdiepingen tellende) penthouses. Het zijn bijzonder ruime en stijlvolle vakantiewoningen. De ligging van dit deel van het Summer Breeze project is aantrekkelijk omdat zij niet aan de verkeersweg liggen en toch een prachtig uitzicht bieden op de omliggende bergen en de zee.

Een viertal exclusieve vrijstaande villa’s met privé zwembad (optioneel) , 3 slaapkamers en 3 badkamers maken deel uit van Fase IV van het Summer Breeze project.

In de koopprijs is inbegrepen:
een koelkast/freezer
gasfornuis
afzuiger
wasmachine
granieten werkblad
airconditioning unit in de slaapkamers
een plafondventilator in de woonkamer
inbouwkeuken
badkamer: kasten plus spiegel en handdoekenrek etc.
verlichting en schakelaars
veiligheidskluis
electrische boiler
kunststof ramen en patiodeuren
energiezuinige electrische warmwatervoorziening
smeedijzeren gordijnroeden

Afstand van Akbük naar Bodrum luchthaven .... 60 km
Afstand van Akbük naar Izmir luchthaven .........140 km
Vliegtijd Amsterdam – Bodrum/Izmir................. 3,5 uur

De Summer Breeze appartementen zijn gereed en klaar voor bewoning. Na afronding van de koopprocedure wordt het eigendomsbewijs meteen verstrekt. Voor deze appartementen zijn er financierings- en verhuurmogelijkheden. Op verzoek wordt daarover meer informatie verstrekt.

Summer Breeze 1 | Summer Breeze 2 | Summer Breeze 3 | Summer Breeze 4
Alle rechten zijn voorbehouden - Manor Internationale Garantie Makelaars - 2013