Wij regelen graag een
bezichtiging voor u.
Bel 0172-509494 voor meer bijzonderheden. Klik hier voor meer informatie
BODRUM, “LEVEN IN DE HEMEL OP AARDE…”

Volgens de “visser van Halicarnassos”, de Turkse dichter/schrijver Cevat Sakir Kabaagacli, leven de inwoners van Bodrum in de hemel op aarde. Meer dan 300 dagen per jaar word je hier gewekt door een zonnestraal, die over je gezicht danst. Een azuurblauwe zee ligt aan je voeten.

Bodrum heeft een pittoreske haven die gedomineerd wordt door de karakteristieke St. Petrus Burcht en witgekalkte huizen gebouwd tegen groene heuvels. Het wordt ook wel het “St-Tropez van Turkije” genoemd. In de zestiger jaren was Bodrum dé ontmoetingsplaats van vele kunstenaars, musici, schrijvers en dichters. Door de jaren heen heeft het zich ontpopt tot een levendige, swingende, bruisende vakantieplaats die nooit schijnt te slapen. Smalle, kronkelige straten met romantisch witgekalkte huizen komen uit op pleinen vol met kebapzaken, tapijtwinkels en cdboetieks. Mondaine terrassen en openlucht disco’s staan zij aan zij met authentieke visrestaurants. Bodrum is vol leven en verrassingen.

Manor Internationale Garantie Makelaars heeft in deze regio contact met verschillende bekende bouwbedrijven en binnenkort hopen wij u te kunnen informeren over aantrekkelijke producten in deze omgeving.
Alle rechten zijn voorbehouden - Manor Internationale Garantie Makelaars - 2013