Wij regelen graag een
bezichtiging voor u.
Bel 0172-509494 voor meer bijzonderheden. Klik hier voor meer informatie
Plattegrond | Foto's 
Didim - Yasemin Apartments

De Yasemin Appartementen liggen op 400 m van het “gouden zand”strand van Altinkum. De appartementen hebben een ideale ligging die uitnodigt voor een wandeling over de promenade of langs het strand. Winkels, banken, restaurants, café’s, bars en vele andere faciliteiten zijn in de directe omgeving aanwezig. De nieuwe jachthaven van Didim wordt de grootste van Turkije en zal o.a. een winkelcentrum, supermarkets, een fitnesscentrum, sportzalen, banken, restaurants, een cultureel centrum, jacht- en beachclub omvatten. Vanuit de jachthaven staat een ferryboot-verbinding gepland naar de Griekse eilanden Kos, Kalimnos en Leros.

Er is keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen, die niet alleen als vakantiewoning, maar ook voor permanente bewoning of als investering geschikt zijn. De Yasemin appartementen bevinden zich op een omsloten complex met een bewaakte toegangspoort.

In de koopprijs is inbegrepen:
een koelkast/freezer
gasfornuis
afzuiger
wasmachine
granieten werkblad
airconditioning unit in de slaapkamers
een plafondventilator in de woonkamer
inbouwkeuken
badkamer: kasten plus spiegel en handdoekenrek etc.
verlichting en schakelaars
veiligheidskluis
electrische boiler
smeedijzeren gordijnroeden

De Yasemin appartementen zijn gereed en klaar voor bewoning. Na afronding van de koopprocedure wordt het eigendomsbewijs meteen verstrekt. Voor de Yasemin appartementen zijn er financierings- en verhuurmogelijkheden. Op verzoek wordt daarover meer informatie verstrekt.
Alle rechten zijn voorbehouden - Manor Internationale Garantie Makelaars - 2013