Wij regelen graag een
bezichtiging voor u.
Bel 0172-509494 voor meer bijzonderheden. Klik hier voor meer informatie
Didim

Didim-Altınkum-Akbük

De toeristenplaats Didim ligt fraai op een schiereiland in West Turkije. Het bevindt zich aan de noordzijde van de Golf van Güllük, tegenover plaatsen als Türkbükü, Torba en Yalıkavak. Vroeger bestond Didim alleen uit een paar vissershuisjes, maar tegenwoordig is het uitgegroeid tot een volwaardig en modern vakantieoord, wat zowel voor de strand- als cultuurliefhebber volop mogelijkheden biedt. De naam Didim is afgeleid van het antieke Didyma. Toentertijd was het nog geen stad, maar het was de plaats waar een van de belangrijkste heiligdommen van de antieke wereld stond, de Apollo tempel.

De antieke heiligdommen van de Oudheid, Milete, Priene en Didyma liggen op slechts enkele kilometers afstand van Didim en zijn een bezoek waard. Didim staat bekend om haar lange mooie stranden, helder blauwe zee, historische ruines die bezocht kunnen worden en het zeer aantrekkelijke klimaat. Didim is de perfecte combinatie van zon, zee, strand en optimale rust.

Altınkum, wat gouden zand betekent, ligt dichtbij Didim en heeft volop restaurants waar te genieten is van internationale of Turkse gerechten. Vanaf de boulevard is er een prachtig uitzicht op de Egeïsche zee.De bars en discotheken van Altınkum worden geroemd om het geweldige nachtleven.

Akbük is in een baai gelegen dorpje op ongeveer 18 km afstand van Didim (en Altınkum). De omgeving is glooiend en redelijk groen. De plaats bestaat voornamelijk uit laagbouw woningen, maar telt ook appartementencomplexen. Er zijn eenvoudige (vis)restaurantjes, terrassen en winkeltjes. Vanuit de kleine haven vertrekken enkele boten die toeristen op dagtochtjes meenemen. Vanuit Akbük vertrekken regelmatig minibusjes naar het centrum van Didim (en Altinkum).

Didim alsook het nabijgelegen Altinkum en Akbük zijn vakantieplaatsen in opkomst met een prachtig blauwe zee, volop zon, heerlijk zandstrand, vele bezienswaardigheden, watersportmogelijkheden in de omgeving en goede verbindingen naar de internationale luchthavens van Bodrum en Izmir. De prijzen van het onroerend goed hier zijn geschikt voor elk budget en kunnen in vergelijking met Bodrum en Kusadasi zelfs laag genoemd worden.

Als toeristenplaatsen populair en bekend worden, is dit direct te merken aan de huizenmarkt, want de huizenprijzen nemen dan een vlucht. Dit is duidelijk waar te nemen in Bodrum en Kusadasi. Voor kopers en investeerders zijn andere, nog niet ontdekte, maar wel beloftevolle locaties met lage huizenprijzen en een hoog rendement meer interessant. Aan de westkust van Turkije is Didim aan het uitgroeien tot de volgende “hotspot”. Het biedt aantrekkelijke huizenprijzen, voldoende aanbod, investeringsmogelijkheden met een goed rendement en het heeft ambitieuze ontwikkelingsplannen. In de omgeving van Didim staan verschillende vakantieresorts. Zij bieden een keuze bieden uit appartementen, duplex (twee verdiepingen) woningen, of penthouses. De vakantieresorts zijn klaar. Als koper ziet u wat u koopt en na aankoop ontvangt u direct het eigendomscertificaat.

Alle rechten zijn voorbehouden - Manor Internationale Garantie Makelaars - 2013