Wij regelen graag een
bezichtiging voor u.
Bel 0172-509494 voor meer bijzonderheden. Klik hier voor meer informatie
Garantie
Contractgarantie
Waterdichte afspraken met alle betrokken partijen. Dat is de kern van onze 100% contractgarantie. Het traject van het kopen van een woning of appartement buiten de Nederlandse grens kent vele voetangels en klemmen. Er zijn de afgelopen decennia nare ervaringen opgedaan door consumenten die tegen de verwachtingen in te maken kregen met zaken die slecht en verkeerd gingen, of transacties die uiteindelijk niet doorgingen. Manor IGM garandeert zich te allen tijde voor de belangen van de koper in te zetten. Manor IGM begeleidt de gehele transactie vanuit ons kantoor in Nederland en werkt eraan mee dat alle zaken die deel uitmaken van de onroerend goed transactie voor de volle 100% juridisch en financieel correct worden uitgevoerd. Daarom selecteren wij de bouwbedrijven met zorg en wordt samengewerkt met bouwbedrijven, die de afgifte van het eigendomsbewijs garanderen. Voor een correcte afhandeling van de koopprocedure brengt Manor IGM de koper in contact met een advocaat in Turkije, die de koper kan adviseren en begeleiden.

Contactgarantie
Niets is zo vervelend als u buiten kantooruren met een dringende vraag zit en u ons kantoor niet meer zou kunnen bereiken. Daarom kunt u met Manor IGM (Internationale Garantie Makelaars) altijd contact leggen. Via het vaste kantoor telefoonnummer kunt u 24 uur per dag in contact komen met Manor IGM. Wilt u liever een vraag stellen via e-mail? Uw vraag wordt binnen 12 uur beantwoord. Wij staan altijd voor u klaar en hechten veel waarde aan kwaliteit in de communicatie.

Bezichtigingsgarantie
Als u in principe een huis of appartement op het oog heeft en van plan bent het bewuste object zelf te bezichtigen, dan regelen wij van A tot en met Z de bezichtigingreis naar uw favoriete bestemming. Inclusief het regelen van de transfers van en naar de luchthaven, de bezichtiging van de woning onder begeleiding van een medewerker, en de accommodatie ter plaatse. De medewerkers van Manor IGM hebben jarenlange ervaring opgedaan met het regisseren en faciliteren van bezichtigingreizen.

Servicegarantie
De mensen van Manor IGM zetten hun beste beentje voor. Eén van de belangrijkste zaken is dat u goed geïnformeerd blijft. Zo kunt u via ons klantenintranet de laatste ontwikkelingen rond de verkoop van uw huis volgen. Een mogelijke klacht verdwijnt bij ons niet in de onderste bureaulade. We zijn ook continu bezig onze dienstverlening te verbeteren. Al onze klanten worden uitgenodigd om mee te doen aan ons tevredenheidonderzoek. Zo helpen onze klanten ons te verbeteren en weet u zeker dat wat u over ons leest ook uit een betrouwbare bron komt.
Alle rechten zijn voorbehouden - Manor Internationale Garantie Makelaars - 2013