Wij regelen graag een
bezichtiging voor u.
Bel 0172-509494 voor meer bijzonderheden. Klik hier voor meer informatie
Marmaris
Marmaris is een Turkse badplaats in de provincie Mugla aan de Egeïsche kust, aan de zuidkant van Turkije. Marmaris heeft een Middellandse zeeklimaat. De stad kent warme, droge zomers en vochtige winters. Tussen april en november is de regenval nihil en is er zon in overvloed. De gemiddelde maximum temperatuur ligt in deze periode standaard op of hoger dan twintig graden. In het hoogseizoen wordt het al gauw midden in de dertig graden. Het aantal zonuren bedraagt in de topmaanden zo’n elf tot twaalf per dag.

De historie van de stad gaat terug tot ver voor het begin van de jaartelling. Als onderdeel van het oude Griekse rijk stond de stad bekend als Physkos en maakte deel uit van Caria. Daarna maakte Marmaris in de middeleeuwen deel uit van het Ottomaanse Rijk. Sinds 1980 maakt de stad naam als toeristische bestemming. Als geen andere stad in Turkije heeft Marmaris sindsdien een enorme uitbreiding doorgemaakt. Het is tegenwoordig één van de bekendste toeristenplaatsen in Turkije met een enorm aanbod van hotels en vakantiewoningen. Het inwoneraantal verviervoudigt in de zomermaanden.

Marmaris is een hele gezellige stad. Het centrum beschikt over een gigantische indoorbazaar, een soort overdekte doolhof van winkelstraatjes. Een wandeling langs de prachtige haven van Marmaris is een echte ‘must’. Het havengebied ademt in alles een gezellige knusheid.

Manor Internationale Garantie Makelaars heeft in deze regio contact met verschillende bekende bouwbedrijven en binnenkort hopen wij u te kunnen informeren over aantrekkelijke producten in deze omgeving.
Alle rechten zijn voorbehouden - Manor Internationale Garantie Makelaars - 2013